Bouwbedrijf J.H. Koning

Nieuwbouw

U heeft een mooi kavel gevonden op de ideale locatie en nu begint de volgende stap, het realiseren van uw nieuwbouwproject. Zoekt u naar een bewezen en ervaren partner in de nieuwbouw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begeleiden uw bouwproject vanaf de ontwikkeling van de tekeningen tot en met de oplevering van uw huis. Wij kunnen u helpen met het realiseren van nieuwbouw woningen, bedrijfspanden en zorginstellingen.

Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen is bouwen met respect voor mens en milieu. Wij kunnen duurzame bouwtechnieken met een korte terugverdientijd een rol laten spelen in uw plannen. We bespreken de mogelijkheden, voordelen en de prijzen voor duurzaam bouwen graag met u door.

Nieuwbouw bedrijfspand

Een bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf. Gaat u een nieuwbouw bedrijfspand bouwen en bent u op zoek naar professionele bouwpartner? Kom dan kennis met ons maken. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame nieuwbouw. Een goede voorbereiding, planning, communicatie en service, ook na oplevering, staat bij ons hoog in het vaandel.

Boerderij renoveren

Bent u de trotse eigenaar van een boerderij of staat u op het punt om een oude boerderij te kopen? Een boerderij is een prachtig stukje historie. Soms kan het toch wenselijk zijn om een aantal aanpassingen te maken om het wooncomfort te verhogen. Dit kan zowel het renoveren van een boerderij zijn, maar ook het isoleren van de boerderij.